Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες της Υγείας.

Εντρομος παρακολουθεί ο κατατρεγμένος πολίτης τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις του Υπουργείου Υγείας με μια απίθανη συντεχνία κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, που απειλούν με φυσική εξόντωση τους ασθενείς των δημοσίων νοσοκομείων, προκειμένου να εκβιάσουν την είσπραξη χρημάτων, τα οποία σε μεγάλο ποσοστό αποτελούν προϊόν οικονομικών εγκλημάτων.

Όλοι γνωρίζουν ότι πέραν του πλιάτσικου των δομημένων ομολόγων, είχε στηθεί ένα διαρκές μεγάλο φαγοπότι στο χώρο της δημόσιας υγείας με συνδαιτυμόνες φαρμακευτικές εταιρίες, φαρμακαποθήκες, ιδιωτικές κλινικές, φαρμακοποιούς και επίορκους γιατρούς. Και όλα αυτά με την ύποπτη ανοχή αρμοδίων Υπουργών Υγείας και Διοικητών νοσοκομείων.

Σε μια οποιαδήποτε στοιχειωδώς ευνομούμενη πολιτεία οι ελεγκτικές και διωκτικές αρχές του κράτους θα είχαν ήδη εξοντώσει τις γκαγκστερικές επιχειρήσεις και θα είχαν στείλει στο φυσικό τους χώρο, πίσω από τα «κάγκελα», όλα αυτά τα κοινωνικά βδελύγματα, Αντ’ αυτού εμβρόντητος όμως ο ελληνικός λαός βλέπει αυτά τα νοσηρά ανθρωποειδή να αυθαδιάζουν ασύστολα απέναντι στην κυβέρνηση και να εκβιάζουν απροκάλυπτα τους αρμόδιους υπουργούς, κρατώντας όμηρο το εθνικό σύστημα υγείας και παίζοντας ξεδιάντροπα με τη ζωή των δυστυχισμένων ασθενών.

Αίσχος!!!

Την ώρα, που χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό καλείται ο φτωχός μεροκαματιάρης και ο πεινασμένος συνταξιούχος να υποστεί αιματηρές θυσίες για να πληρωθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι, δεν δικαιούται ουδείς κυβερνητικός παράγων να διαπραγματεύεται με απατεώνες, οι οποίοι μάλιστα έχουν εξελιχθεί σε κοινωνικούς τρομοκράτες.

Οφείλει λοιπόν η κυβέρνηση εδώ και τώρα:

Να επιτάξει το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό για την άμεση ομαλοποίηση του εθνικού συστήματος υγείας.
Να κατάσχει συντηρητικά όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία των υπόπτων εμπλεκομένων στο σκάνδαλο της υγείας.
Να διενεργήσει εξονυχιστικό έλεγχο σε όλες τις ύποπτες συναλλαγές, διατάσσοντας την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα όλων των σχετιζομένων με τη προμήθεια φαρμάκων και την παροχή υπηρεσιών υγείας σε συνάφεια με το δημόσιο, καθώς και των διατελεσάντων υπουργών και διοικητών νοσοκομείων, καθόσον χρόνο διαρκεί ο έλεγχος.
Μετά το πέρας του ελέγχου να πληρώσει εις το ακέραιο όσους δεν παρανόμησαν και να επιβάλλει τις βαρύτατες των προβλεπομένων ποινών σε όσους εγκληματίες λεηλάτησαν με υπερτιμολογήσεις, μίζες και πάσης φύσεως απατεωνίες τα ασφαλιστικά και τα ευρύτερα δημόσια ταμεία.

Οποιαδήποτε άλλη κυβερνητική στάση είναι κατώτερη των περιστάσεων και θα συμβάλει στην καταστροφή όχι απλώς της ήδη καθημαγμένης οικονομίας, αλλά αυτής καθεαυτής της δημοκρατικής τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: