Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κόκκινες νερομπογιές και πλαστελίνες...

Σοβαρές πιθανότητες εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι αυτήν την ώρα, όπως διαρρέεται από πολιτικούς κύκλους προσκείμενους στην κυβέρνηση, να αναβληθεί εκ νέου η συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών με τον Πρωθυπουργό για τον τελικό προσδιορισμό των «κόκκινων γραμμών» της Ελληνικής πλευράς.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που προκύπτουν από ανεπίσημες πηγές των προθαλάμων των καφενείων των τριών κομμάτων, ο λόγος της καθυστέρησης της σπουδαίας αυτής συνάντησης εστιάζεται στο γεγονός ότι μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται το κατάλληλο υλικό για την χάραξη των περιβόητων «κόκκινων γραμμών». Διότι , όπως διευκρινίζουν οι καθ’ όλα αναξιόπιστοι αυτοί κύκλοι, από τους οποίους αντλούμε τις αμφιβόλου ποιότητος πληροφορίες μας, στις προηγούμενες συναντήσεις ο μεν κος Παπανδρέου χρησιμοποιούσε τα κραγιόνια του, ο κος Σαμαράς προτιμούσε τις νερομπογιές του, ενώ ο κος Καρατζαφέρης επέμενε με φανατισμό στις πλαστελίνες του.

Όμως, όπως τους ενημέρωσε ο κος Παπαδήμος μετά την επιστροφή από το πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλες, αυτά τα παραδοσιακά υλικά αποδείχθηκαν ακατάλληλα για να προσφέρουν μια «κόκκινη γραμμή» αρκούντως ανθεκτική απέναντι στην μαύρη και άραχλη γραμμή του Γερμανικού οικονομικού σουρεαλισμού.

Επιμύθιον: Μακάριοι οι παιδιαρίζοντες έως εσχάτου γήρατος, όμως οι «κόκκινες γραμμές» δεν γίνονται μόνο με πλαστελίνη, θέλουν αρετήν και τόλμην.

Δεν υπάρχουν σχόλια: